Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

1. Účel poskytnutí osobních údajů

Osobní údaje poskytnuté fyzickou nebo právnickou osobou, která uzavírá kupní smlouvu s internetovým obchodem hezkekoberce.cz budou zpracovány za účelem:

a) vyřízení objednávky, tj potvrzení objednávky, vystavení daňového dokladu - faktury, doručení zboží
b) v případě registrovaných uživatelů pro registraci a využívání věrnostních výhod
c) v případě souhlasu se zasíláním reklamních informací za účelem propagace internetového obchodu hezkekoberce.cz a jeho produktů

2. Jaké osobní údaje zpracováváme?

a) osobní údaje potřebné k vyřízení objednávky:
- jméno, příjmení, bydliště, e-mailová adresa, fakturační adresa, adresa dodání, kontaktní telefonní číslo.
b) osobní údaje potřebné k registraci:
- jméno, příjmení, bydliště, e-mailová adresa, kontaktní telefonní číslo.
c) osobní údaje potřebné k zasílání reklamních informací:
- e-mailová adresa

Pokud se registrujete přes sociální sítě (Facebook, Google accounts), tak i údaje, které nám poskytnou dané sociální sítě, např.: pohlaví a datum narození. Nesnažíme se získat jiné údaje o uživatelích, jako ty, které oni sami do systému zadají (resp. souhlasí z jejich přenosem ze sociální sítě), nebo prací se systémem vytvoří.

3. Poskytnutí osobních údajů třetím osobám

K osobním údajům mají přístup pouze zprostředkovatelé, bez kterých by činnost hezkekoberce.cz nebyla možná. Mezi ně patří:

a) administrátoři, programátoři a konzultanti, kteří pracují pro nás, ale formálně nejsou našimi zaměstnanci.
b) externí dodavatel účetních služeb
c) poskytovatel webhostingových služeb
d) přepravní společnosti GLS - General Logistics systems Slovakia s.r.o., SDS - SLOVENSKÝ DORUČOVACÍ SYSTÉM s.r.o., TOPTRANS SLOVAKIA s.r.o., a Slovenská pošta.

Všichni zprostředkovatelé jsou zavázáni neumožnit užití údajů pro jiný účel.

Po skončení účelu zpracování lze osobní údaje dále zpracovávat jen v nezbytném rozsahu pro účely statistiky, což se nepovažuje za neslučitelné s původním účelem zpracování a zároveň je provozovatel povinen označit je, anonymizovat je, pokud tím lze dosáhnout účelu zpracování a zlikvidovat je jakmile se stanou nepotřebnými.

Pokud to bude přikazovat zákon, může se stát, že budeme nuceni některé údaje zpřístupnit jiné osobě (typicky policii).

4. Osobní informace při platbách za zboží přes elektronické bankovnictví

Pokud na zaplacení zboží v našem internetovém obchodě využíváte některou z verzi nabízeného elektronického bankovnictví, nepřicházíme do kontaktu se žádnými údaji jako jsou přihlašovací údaje. Platby jsou realizovány přímo na stránkách banky. Ta nám poskytne informaci o úspěšnosti platby a Vaše jméno a číslo účtu, abychom věděli identifikovat platbu.
 
5. Zacházení s osobními údaji
 
Osobní údaje budeme chránit před jejich poškozením, zničením, ztrátou, změnou, neoprávněným přístupem a zpřístupněním, poskytnutím nebo zveřejněním jakož i před jakýmikoli jinými nedovolenými způsoby zpracování. Osobní údaje budeme zpracovávat v souladu s dobrými mravy a jednat způsobem, který neodporuje zákonu. Osoby, které přijdou do kontaktu s osobními údaji, budou seznámeny s tím jak je mají zpracovat.
 
6. Správnost osobních údajů
 
Osobní údaje, které nám fyzická osoba poskytne, musí být správné. V případě zjištění, že nám byl poskytnut nesprávný údaj nebo dojde ke změně osobních údajů, je třeba to oznámit. Vaše údaje budeme zpracovávat správně a v případě změny, je budeme aktualizovat.
 
7. Odstranění osobních údajů
 
Vaše údaje můžete změnit v nastaveních vašeho konta po přihlášení. Chcete-li odstranit všechny vaše osobní údaje, musíte si zrušit vaše konto. Pro zrušení vašeho konta nám napište na info@hezkekoberce.cz
 
8. Vaše práva v oblasti ochrany osobních údajů
 
Některé vaše práva (např. opravu nebo vymazání údajů) můžete uplatnit prostřednictvím nastavení účtu. Ohledně vašich oprávněných žádostí, které nelze realizovat automatizovaně prostřednictvím stránky hezkekoberce.cz, nás můžete kontaktovat níže popsaným způsobem. Souhlas se zpracováním osobních údajů, který jste nám poskytli, můžete odvolat zrušením účtu. Ochraně osobních údajů se věnuje zákon 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.
 
9. Použití cookies
 
Internetové stránky provozované společností INTERIÉR INVEST, s.r.o. (dále jen "stránky") používají cookies a podobné technologie, pro poskytnutí lepších služeb svým zákazníkům. Tento dokument vysvětluje, co jsou cookies, jak je stránky používají a jak můžete používání ovlivnit Vy.
 
Co jsou cookies?
Cookies jsou obvykle malé textové soubory, které jsou vytvořeny přehlíženou internetovou stránkou a uložené ve Vašem zařízení (např. Váš počítač, smartphone, tablet nebo jiné zařízení, ze kterého přistupujete na internetovou stránku). Tato informace může znít děsivě, nebojte se však. Informace používáme výhradně na zlepšení poskytovaných služeb.
Více informací o cookies najdete na www.allaboutcookies.org.
 
Použití cookies na stránkách
Cookies, které používáme, můžeme rozdělit do několika skupin. Slouží na:
  • zajištění základní funkčnosti
  • zabezpečení rozšířené funkčnosti
  • monitorování a analýzu
Nezbytné cookies - zabezpečují základní funkčnost internetové stránky/internetového obchodu. Umožňují například uživatelům přihlásit se nebo vkládat produkty do nákupního košíku. Jedná se o cookies, které jsou používány jádrem našeho systému. Bez těchto cookies, byste si naše stránky nevěděli prohlížet.
 
Rozšířená funkčnost - cookies, které zajišťují snadnější prohlížení stránek. Umožňují nám pamatovat si vaše preference, jako je například zavření plavoucího okna. Pomocí nich můžeme poskytovat online chat.

Monitorování a analýza - tyto cookies nám umožňují monitorovat a analyzovat počet a aktivitu uživatelů na stránkách. Umožňují například zjistit, zda jste nový nebo stálý zákazník. Poznávají jak jste objevovaly stránku, jaký je Váš pohyb po ní. Nemusíte se ale bát, všechny tyto informace jsou dostatečně anonymní a nepředstavují pro Vás žádnou hrozbu. Zajišťují, že na stránce se zobrazují informace, o které máte zájem. Napomáhají nám v poskytování relevantní reklamy a sledování, jak je reklama účinná. Pouze na základě těchto informací jsme schopni naše stránky upravovat tak, aby nakupování a prohlížení bylo pro Vás zážitkem. Cookies aplikací třetích stran: 
http://www.heureka.sk(http://onas.heureka.sk/resources/attachments/p0/23/pruvodce-svetem-internetovych-susenek.pdf),
https://www.doubleclickbygoogle.com (http://www.google.com/policies/technologies/cookies/ , 
http://www.google.com/intl/sk/policies/privacy/partners/)

Jak můžete ovlivnit používání cookies?
Většina internetových prohlížečů standardně umožňuje používat tyto soubory. Soubory cookies lze vymazat, zakázat jejich uchovávání nebo povolit uchovávání pro konkrétní lokality. Níže uvádíme odkazy na články, o možnostech nastavení politiky užívání cookies v nejoblíbenějších prohlížečích. Upozorňujeme Vás ale, že zakázáním používání souborů cookies na našich intenetových stránkách, můžete ztratit přístup k určitým funkcím nebo oblastem jednotlivých webů (nákupní košík, přihlášení, ...).

10. Kontakt na nás

Provozovatelem informačního systému je společnost INTERIÉR INVEST, s.r.o., se sídlem Kukučínova 23, 040 01 Košice, IČO: 36 190 381, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem Košice I., Vložka číslo: 10882 / V
Uživatelé informačního systému souhlasí s tím, aby Provozovatel zpracovával jejich osobní údaje v uvedeném rozsahu. Souhlas je platný na dobu potřebnou pro zrealizování požadavky uživatele a uživatel ho může kdykoli odvolat.